FAQ

Olemme poimineet alle muutaman kysymyksen, joihin törmäämme usein. Lue myös:

Tornin pelisäännöt

 

Miten pääsen torniin?

Torni on jäsentensä käytössä 24/7. Tornin aukioloaikoja voi seurailla ja tiedustella High Sport Groupista, tai voit pyytää avainta lainaan joltakin hallituksen jäseneltä.

Kuka saa kiipeillä tornilla?

Tornilla voivat pääsääntöisesti kiipeillä jäsenet. Yleisövuorot ja kaverikiipeilyt hoidetaan aina jäsenen/jäsenten valvonnan alla. Cavessa saa kiipeillä vain yli 15-vuotiaat jäsenet. Tätä nuoremmilta henkilöiltä vaaditaan vanhemman suostumus.

Voinko tuoda kaverin kokeilemaan kiipeilyä?

Voit. Kaverit maksavat kiipeilystä 5 € / kerta. Jäsenet ovat henkilökohtaisessa vastuussa torniin tuomistaan kavereista. Luolassa voi vierailla vain jäsenen kanssa, ja köysiseinillä saa varmistaa vain jäsen.

Miten toimin tornille saapuessani?

Alakerran ulko-ovi on pidettävä aina lukittuna, myös ryhmien ja yleisövuorojen aikana. Sisään pääset avaimella tai ovikelloa soittamalla. Tullessasi tornille merkitse nimesi, päivämäärä ja kellonaika alakerran kulunvalvontavihkoon. Muista merkitä myös poistumisesi.

Mitä teen tornilta lähtiessäni?

Varmista, että stereot ja valot ovat kiinni sekä yläkerran keltainen lipasto lukossa. Merkitse kulunvalvontavihkoon poistumisesi. Varmista, että ulko-ovi menee lukkoon poistuessasi.

Voinko lainata seuran varusteta?

Voit. Valjaat ja kiipeilykengät on kuitenkin tarkoitettu vain sisäkiipeilykäyttöön. Kun olet lainannut varusteita, palauta ne paikoilleen. Voit lainata seuralta myös muita varusteita, kuten pädejä, kypäriä ja jäähakkuja. Nämä merkitään lainausvihkoon. Lainausehdot löydät jäsenedut -sivulta.

Miten maksut hoidetaan?

Tornin yläkerrassa on keltainen lipasto, johon maksu laitetaan. Merkitse kassavihkoon tapahtuma (kenkävuokra, kaverikiipeily jne.), summa ja kuittaus.

Mitä teen löysille otteille?

Löysät otteet tulee heti kiristää. Oteavaimia löytyy luolasta sekä yläkerran työkalupakista stereotason alta.

Mitä teen, jos löydän varusteista vikoja?

Merkitse varuste ja siirrä se sivuun, ja ilmoita asiasta eteenpäin. Ilmoita asiasta seuran puhelimeen tai jollekin hallituksen jäsenelle.

Haluan tukea seuran toimintaa ja osallistua kiipeilytykseen, mitä teen?

Voit tukea seuran toimintaa osallistumalla talkoisiin ja ennen kaikkea olemalla mukana toiminnassa. Yleisövuoroja järjestetään myös kesäaikana viikottain ja näihin tarvitaan aina jäseniä varmistamaan.

Onko ongelmatilanne?

Soita seuran numeroon 0500 447 778 tai jollekin hallituksen jäsenelle.