Pikkujoulut 2016

Vuonna 2016 ohjelmassa oli ei-edelläänkään-niin-vakava kilpailu 14.00-18.00, paitsi eräille, torpparinleipää ja glögiä, Sampan ja Stefanin upea tulishow, ja sauna, jonka lauteille keräännyttiin spekuloimaan ja viisastelemaan, tottakai. Tällä kertaa naisten uusissa jäsenissä ei kilpaillut kukaan. Voitto olisi siis ollut kopattavissa yhdellä reitillä, kuten kävi Classics -sarjassa. Muissa kategorioissa kisa oli perinteisen kovaa, innokkaimmat lämmittelijät olivat oven takana jo varttia vaille 14.00. Reittejä oli 41, eikä niitä greidattu edes summittaisesti etukäteen. Johtuiko sitten tästä, vai siitä että reitin rakentajat vihdoin onnistuivat tekemään kylliksi myös helpompia greidejä, mutta kaikki kilpailuun osallistuneet kiipesivät vähintään kuusi reittiä, mikä lienee ennätys.

Ylivoimainen Belay Master oli Oskari Mylläri, ja jaetun kakkossijan pokkasivat Krista Valtonen ja Tero Kortesmäki. Syvin kumarrus heille.

Brush Master pisteitä, eli eniten ensinousuja, oli allekirjoittaneella, vaikka laskentatapaa käänteli kuinka päin tahansa. Mahdollisen palkintopaidan haluan luovuttaa kuitenkin Timo Lauttamukselle Isonkyrön sektoreiden kehittämisestä loukkaantumiseen asti.

Master of Disguise palkinto, eli kähein kiipeilyasukilpailu herätettiin henkiin 15 vuoden tauolta. Raati oli niin salainen, etteivät sen jäsenet tienneet itsekään siihen kuuluvansa. Äänin 2-1 palkinnon voitti Siru "Rad" Lämsä, ja kakkoseksi tuli Sami "Koura/Koipi" Huhtakallio.

Master of Photography oli tänä vuonna Sami Järvimäki, kakkosena Pontus Fagerudd. Laitetaan kuvat ja sarjojen voittajat tänne galleriaan kun keritään.

Master Builder valittiin tänä vuonna yleisöäänestyksellä, voittajana Tero Kortesmäki. Tero onkin treenaillut reitinrakennusta ansiokkaasti pitkin syksyä. Nice one!

Vuoden Eeva -palkinto jaettiin tänäkin vuonna ansiokkaasta oppositiotyöskentelystä, eli henkilölle joka ei kuulu hallitukseen, mutta joka siitä huolimatta on tehnyt ansiokasta työtä seuran eteen monessa muodossa. Hallituksen yksimielisellä päätöksellä kunnia kuuluu tänä vuonna Timo Annanpalolle. 

Ja tässä scoreboard masters kisoista, mitä kumminkin tulit näiltä sivuilta lukemaan:

Boulder Master, naiset

1. Alice Chartier 374p

2. Marja Vuori 72p

3. Saana Jokiaho 56p

4. Johanna Latvakangas 48p

Boulder Master, miehet

1. Jussi Rantoja 815p

2. Pontus Fagerudd 532p

3. Kim Rönnholm 237p

4. Samuli Visa 189p

5. Timo Annanpalo 186p

6. Henrik Luoma 169p

Uudet jäsenet, miehet

1. Jukka Peräkorpi 295p

2. Oskari Mylläri 76p

3. Olli Rajala 45p

4. Marko Kivelä 40p

Classics, 50+ 1. Stefan Törnqvist 59p