Seuran reissut

High Sport järjestää vuosittain useita kiipeilyreissuja eri puolille Suomea ja kauemmaskin. Perinteiksi ovat muodostuneet alkuvuoden viikonloppureissu isommille sisäseinille, helmi-maaliskuun jääkiipeilyreissu Posiolle Koroumaan tai Norjan jääputouksille (esim. Rjukan), heinäkuun lopun kalliokiipeilyreissu jonnekin päin Suomea, ja elo-syyskuun vuorikiipeilyreissu. Legendaarisin reissu on kuitenkin jokavuotinen bouderointimatka Ahvenanmaalle kaksi viikkoa ennen juhannusta. Myös ulkomaille tehdään usein seuran reissuja. Kaikista reissuista tiedotetaan ainakin sähköpostitse ja Facebook-ryhmässä, ja niistä voi kysellä suoraan myös hallituksen reissuvastaavalta.

Reissuun lähtijöillä ei tarvitse olla pitkää kiipeilykokemusta, sillä mukana on aina kokeneempia auttamassa. Yllämainitut perinteiset reissut sopivat aina myös vasta-alkajille. Voit siis ihan hyvin ottaa ensikosketuksen ulkokiipeilyyn reissulla. Myöskään kaikkia varusteita ei tarvitse itse omistaa, vaan niitä voi vuokrata tai lainata seuralta. Seura tukee jäseniä matkakustannuksissa, ja seuran ulkopuoliset voivat osallistua reissulle omakustanteisesti. 

Eikä tässä vielä kaikki! Kuka tahansa seuran jäsen voi järjestää seuran tukeman reissun. Ennen reissun järjestämistä ja hakiessasi korvausta kuluihin, tutustu kiipeilyreissun ehtoihin huolellisesti. Lisätietoa saa hallituksen reissuvastaavalta.